vineri, 18 decembrie 2015


                                             
     

                                CRISTIAN VREA SA-L INTALNEASCA PE MOS CRACIUN!


                      Astazi vreau sa va prezint pe scurt un caz social care nu trebuie ignorat acum in prag de Sabatori, cand toti ne dorim cadouri si o viata mai buna de la Mos Craciun, indiferent de varsta.
                   La fel ca noi toti si acest suflet frumos (premiant) pe nume Cristian Filip, in varsta de 15 ani,isi doreste sa-l intalneasca pe Mos Craciun, pentru a-i darui putere,speranta si un zambet fara durere catre drumul spre o viata noua.

              POVESTEA LUI CRISTIAN


                                   


















                  Avea sa fie o zi fericita a lui Cristian, ca a tuturor copiiilor, prima zi de liceu care avea sa-i schimbe viitorul, sa cunoasca copii si oameni noi, dar din pacate totul s-a transformat intr-un cosmar. In prima zi de scoala i s-a facut rau si a avut febra mare. Parintii l-au dus de urgenta la spital, dupa multe investigatii,baiatul a fost trimis la Bucuresti. Acolo, parintii au aflat cu stupoare cruntul diagnostic al medicilor si anume: Ewing Sarcoma ( o forma rara de cancer ).
                Dupa multe eforturi ale parintilor, Cristian a fost transferat la Spitalul Acibadem din Istambul,unde a urmat o interventie chirurgicala la plamani pentru extirparea tumorei maligne.Aceasta operatie a costat 22000 de euro, pe care parintii cu greu a reusit sa-i stranga.
               Acum el are nevoie de tratamentul pentru chimioterapie care trebuie facuta de Craciun. S-au strans pana acum aproape 4000 de euro din cei 10800.
             Acum este momentul nostru sa fim o zi Mos Craciun si sa aducem o raza de speranta si zambetul pe chipul lui Cristian, care acum trebuia sa fie alaturi de bunici si de prieteni acasa,nu tintuit intr-un pat de spital.
             Trimiteti un SMS la 8832 cu textul CRISTIAN si donezi 2 Euro. SMS-ul este valabil din 15 Decembrie.  
              Puteti dona si prin paypal sau card si in contul bancar : 
- RO74RZBR0000060015758942 – deschis la Raiffeisen Bank
- RO18CECEC001946229018440 – deschis la CEC         
 Ambele deschise pe numele tatălui adolescentului, Nicolae Filip
Aici aveti  povestea detaliata a lui Cristian 


                Salveaza si tu o inima. Doar cu 2 euro se poate. Aici avem dovada ca alti oameni si Asociatia Salveaza o inima! au reusit sa stranga toate fondurile necesare pentru Dragos Szabo , un baietel de 1 an si 3 luni care a trait in intuneric si a fost privat de a-si vedea mama.
             Va doresc multa sanatate,Sarbatori fericite si un an mai bun!

Niciun comentariu: