vineri, 22 ianuarie 2016


                                            CREMA DE DUS LE PETIT MARSEILIAIS
                                                              CU MIERE SI LAVANDA

                                                                           



          Am achizitionat pentru prima data un produs maca Le Petit Marseiliais si pot spuneca nu m-a dezamagit deloc. In primul rand am fost atrasa de mirosul acestuia de lavanda si miere care imi dau senzatia ca sunt proaspat culese si care ma relaxeaza,iti da impresia ca esti in Provance.
          Acesta are un recipient de plastic ,usor de folosit,are 250 ml,ambalajul este delicat,iti lasa impresia de regal si pasional in acelasi timp,iar culoarea recipientului este mov.
          Textura cremei de dus este lichida,usoara si delicata,desi spunandu-i crema crezi ca este solid. Culoarea este galbuie usor transparenta. Aceasta crema de dus hidrateaza pielea inca de la prima utilizare, o lasa sa respire,(deoarece nu incarca pielea si se spala usor), o hraneste,o protejeaza impotriva imbatranirii si calmeaza iritatiile, datorita proprietatilor sale antiseptice si antibiotice.
          Se poate folosi atat pe piele uscata,cat si sensibila. Vi-l recomand cu mare incredere,nu o sa va dezamageasca nici pe voi. Pretul este unul acceptabil,variaza in functie de ml.
         Va pupicesc si astept sa-mi impartasiti si voi parerile voastre despre gama Le Petit  Marseiliais.
                                                                 

                                                                 

Niciun comentariu: