marți, 21 aprilie 2015



                                         CASTIGA BANI PROMOVAND QUICKMOBILE  
                                                                      PRIN PROFITSHARE


    
                   


                      Ce faceti? Astazi vreau sa va prezint un subiect util si interesant pentru mamicile care sunt in prenatal, cei care vor sa-si mareasca veniturile sau vor sa fie independenti sau mai comozi.
                      Puteti castiga bani online promovand site-ul QuickMobile prin Profitshare. Cum? Veti vedea imediat! De ce am ales acest site? Simplu, deoarece portofoliul QuickMobile , include peste 6000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internationale premium si este cel mai mare specialist in tehnologie din Romania.
                    Astfel QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de Lux.
                    Puteti promova site-ul  QuickMobile in Profitshare prin mai multe modalitati,nu trebuie sa aveti blog,ci si prin retelele de socializare sau forumuri si puteti alege link-uri de  afiliat, slidere de produse,bannere pe diverse dimensiuni,etc.
                    De inscris este foarte simplu,intrati pe linkul de mai sus,va creati un cont si apoi va apucati de treaba.Eu deja mi-am creat un cont.
                 


                  In plus pentru afiliatii Profitshare s-a organizat si un concurs care se desfasoara intre 1 aprilie si 30 aprilie 2015,iar premiul cel mare consta intr-un Samsung Galaxy S6 32 GB negru, adus în premieră în România de către QuickMobile si vor exista si locurile II si III ,care consta intr-o tableta Xiaomi MIPAD  şi un smartwatch MYKRONOZ ZeClock.
                 
             
                 Ce parere aveti? V-am convins sa incercati si voi noua modalitate de a face bani?

                                                           

Niciun comentariu: