marți, 15 iulie 2014

OCHII UMFLATI SI CERACANE

Dragele mele ,pentru inceput as dori sa vorbim putin despre ochii umflati si cearcane.
SCAPA DE OCHII UMFLATI SI CEARCANE 

O data cu varsta, cu un stil de viata mai haotic sau cu stresul, zona din jurul ochilor incepe sa imbatraneasca, fiind primul loc afectat de cei trei factori de mai sus. Dimineata, aceste urme se observa cel mai bine, prin ochi umflati si cercane. Cearcanele apar si la persoanele mai tinere, fiind cauzate de expunere indelungata la soare de exemplu. Se manifesta prin pielea subtire prin care se vad venele si capilarele, iritatii si mancarimi datorate conditiilor vremii. Sunt, de asemenea, si rezultatul unui pigment ce apare in mod natural in aceasta zona. 
CUM SCAPAM DE ELE 
Cu ajutorul unui hidratant usor destinat ochilor (pe baza de gel sau silicon) pe care sa-l folosesti numai in zona cearcanelor. Acest hidratant ajuta concelearul sa acopere zona cearcanelor mai bine. Foloseste o crema cu SPF mereu in timpul zilei sau ochelari de soare, pentru a preveni soarele sa stimuleze pigmentarea zonei. Poti incerca si alte remedii precum:
- aplica pliculete de ceai verde fierbinti, atat cat poti suporta, si apasa usor cu degetele direct pe cearcane timp de 15 minute
- mareste consumul de fibre la cel putin 30g pe zi
- bea multa apa
- alcatuieste o pasta din o lingura de suc de rosii, o jumatate de lingurita de suc de lamaie, un gram de sofran, si aplica pe cearcane timp de 10 minute.

TRUCURI DE MACHIAJ

Pentru riduri fine :
- atunci cand apar ridurile, anticearcanul nu prea mai poate fi folosit, caci nu va face altceva decat sa le scoata si mai mult in evidenta. Incearca sa atragi atentia asupra altei zone a fetei, aplicand puncte mici de crema cu luminozitate in coltul intern al ochilor si pe pometi. In ceea ce priveste fardul de pleoape si creionul de ochi, alege variantele mate.

Pentru ochii umflati:
-defineste-ti sprancenele cu un creion si apoi foloseste si o perie speciala cu care sa aranjezi firele de par. Foloseste un tampon de bumbac pentru a face linia creionului sa para mai naturala. Adauga un strat sau doua de mascara pe genele de sus si un singur strat subtire pe cele de jos. Nu aplica anticearcan pe zona umflata, caci nu vei face decat sa tragi mai mult atentia asupra acesteia.

Pentru cearcane:
-opteaza pentru un anticearcan cu tonalitati galbene, care neutralizeaza movul cercurilor din jurul ochilor. Aplica produsul folosind o perie speciala, incepand din coltul intern al ochiului, unde pielea se intuneca cel mai usor, pana inspre cel exterior. Foloseste apoi degetul pentru a intinde mai bine produsul.
-evita fardul de pleope albastru si pe cel mov, caci acestea iti vor da un aer si mai obosit.

Un comentariu:

Anonim spunea...

eu apelez la castraveti si ma ajuta pentru ca are tendinta si de racorire