sâmbătă, 24 ianuarie 2015


                                                       LUNA IUBIRII SI  BlogAwards !

                                                         


                                     


           Ce faceti dragilor? Iata ca luna ianuarie aproape ca a trecut si se apropie cu pasi repezi cea mai frumoasa luna a iubirii, Valentine's Day. Inca de pe acum vreau sa va arat iubirea mea fata de voi, alaturi de BlogAwards care a lansat campania pentru blogeri : Blog My Valentine 2015,unde puteti castiga premii pentru jumatatea voastra sau pentru voi.

           Se vor acorda atat premii in cadrul fiecarei campanii individuale, cat si premii surpriza bloggerilor clasati pe primele 10 pozitii ale clasamentului campaniei Blog My Valentine.
         1.Scrie un articol de promovare a evenimentului Blog My Valentine de minim 100 de cuvinte in care sa introduci un link catre pagina http://www.blogawards.ro/.In articolul tau poti publica detalii din regulamentul campaniei Blog My Valentine.
         
         2.Promoveaza articolul pe facebook (postarea sa fie publica) si twitter(optional) cu hashtag-ul #roblogawards si inscrie link-ul postarii in formularul de pe aceasta pagina.

         3.Participa la minim 75% din campaniile individuale Blog My Valentine. Va puteti inscrie pana pe 10 februarie 2015. 

          Daca nu ai cont pe BlogAwards.ro inregistreaza-te pe aceasta pagina.Pe langa aceasta Campanie frumoasa,veti gasi multe campanii precum:    
           Campania Genius Travel
           Campania CrisSmile
           Campania ScauneOnline.ro
Restul campaniilor, regulamentul acestora si premiile ,le veti descoperii pe http://www.blogawards.ro/. Va urez mult succes la inspiratie, scris si premii.Sper ca v-am starnit interesul si veti participa si voi. Pupici si mii de imbratisari!




Niciun comentariu: