vineri, 8 august 2014

                                                          RELAXAREA UNEI MAME




           Atunci cand esti mamica probabil ca relaxarea este un lux pentru multe dintre noi si totusi avem nevoie de putina relaxare pentru a fi fresh toata ziua.
Fiecare mamica are nevoie de o oaza de relaxare proprie! Deci oricat de ocupate am fi trebuie sa gasim ceva sau sa creem ceva care sa ne relaxeze. Sa spun cateva puncte care ar putea sa ne aduca putina liniste si pentru noi si anume:
     1.CREAZA-TI UN SPATIU DE RELAXARE IN CASA!     
     -  ai putea alege intr-un coltisor al camerei sa ti pui un fotoliu si o masuta,cateva carti sau reviste care iti plac,niste lumanari parfumate,o vaza cu flori (aromaterapie ) pe mine ma ajuta mult.
     - daca ai gradina ar fi si mai ok ,sa admiri rasaritul de soare la o cafeluta sau o ceasca de ceai. (10 min. dar sa sti ca te relaxezi )
   2.FA O PLIMBARE SCURTA!
   daca cei 4 pereti ai casei te irita,nu strica sa- ti alegi o jumatate de ora sa iesi intr-un parc sau padure cum e in cazul meu,doar tu si cu gandurile tale.
   3.FA-TI UN HOBBY
   Gandeste-te la o activitate care iti place sau la un curs pe care ti-ai dorit dintotdeauna sa il faci si inscrie-te! Specialistii recomanda in special pictura sau olaritul pentru ca sunt activitati care combat stresul! 
    4.MERGI LA MASAJ SAU SALONUL DE INFRUMUSETARE
  cred ca orice femeie si -ar dori sa fie frumoasa,deci nu strica sa mergi si la un salon;
  daca nu stai bine cu financiarul fa-te tu acasa frumoasa,10 min.in repezeala ,dar conteaza.
   5.STABILESTE SAPTAMANAL O INTALNIRE CU PRIETENII SAU IESIRI IN AER LIBER CU FAMILIA
  a iesi cu prietenii sau cu familia la un gratar,piscina ceva,este o terapie antistres foarte buna. Intalnirile cu prietenii sau vizitele te ajuta sa ai un tonus foarte bun. Te binedispun si te relaxeaza,te incarca cu energie si optimism.
   6.FA SPORT
  sportul are efectul de a destinde si de a te incarca de energie pe termen lung. Daca nu esti pasionata de activitatile care presupun mult efort, poti alege antrenamente mai usoare, care se concentreaza mai mult pe armonizarea relatiei minte-corp, cum e meditatia sau yoga.
  -sportul totodata ne mentine si silueta sau ne face sa slabim si ne ajuta in sanatate.
  
        Eu zic ca este un subiect dragut si care ne ajuta in viata asta ocupata si as dori sa stiu care este oaza voastra de relaxare?
        Eu de exemplu ma relaxez seara la o baie fierbinte cu uleiuri aromatice si flori sau ascultand muzica pe leaganul din curte.
                                                Astept pareri,pupici!     


Niciun comentariu: