joi, 21 august 2014

                            

                                                        AFECTIUNI REUMATICE





                Am ales sa vorbim despre acest subiect ,deoarece in timp toti ne trezim cu un anumit tip de reumatism de la o anumita varsta. 
            Bolile reumatice (reumatismul) sunt afectiuni dureroase, cauzate de inflamatie, tumefiere si durere in articulatii sau muschi. Unele boli reumatice, cum ar fi osteoartrita, sunt rezultatul uzurii articulatiilor. Altele, precum artrita reumatoida, apar atunci cand sistemul imunitar devine hiperactiv si ataca garniturile articulatiilor, cauzand dureri articulare, umflare si distrugere.
           Simptomele reumatismului variaza de la un tip la altul.Asa ca reumatismul mai usor se poate vindeca atat cu pastile,dar mai ales cu produse naturiste.Natura are leac pentru orice boala, iar remediile naturiste sunt din ce in ce mai prezente in viata noastra. In unele cazuri produsele naturiste pot ameliora afectiunile reumatice, in alte cazuri ele pot chiar vindeca.
          SanLab.ro este un magazin online de produse naturiste unde veti gasi o gama variata de remedii naturale pentru tratarea afectiunilor reumatice, la cel mai bun pret.
          
          De exemplu puteti gasi ANTIARTRITIC NATURAL care costa 19,00 lei si contine 30 de capsule +10 gratuite.Complex cu puternic efect antiinflamator, analgezic si antitumoral, repara structurile articulare si intervertebrale distruse, reduce durerile si mareste mobilitatea articulatiilor in situatii de uzura marcata, la batrani, persoane cu activitate fizica intensa si la sportivi. Eficienta maxima in tratamentul artritei si osteoartritei reumatoide, a bolilor degenerative si inflamatorii articulare. Indicat in prevenirea si tratamentul osteoporozei, hipocalcemiei, spasmofiliei si tetaniei. Actiunile antiinflamatoare, analgezice si antitumorale ale Antiartriticului natural sunt lipsite de efectele secundare si reactiile adverse nedorite ale medicatiei clasice cu antiinflamatoare.Repara structurile articulare si intervertebrale distruse, reduce disconfortul si mareste mobilitatea articulatiilor. Glucosamina stimuleaza sinteza de glicosaminoglican, asigura integritatea articulatiei. Efectul antiinflamator se datoreaza mucopolizaharidelor si proteinelor speciale din compozitie, care blocheaza angiogeneza, reduc inflamatia si durerea articulara. Calciul este absorbit si fixat in oase si dinti in prezenta vitaminei D3. Curcumina are un efect antiinflamator comparativ cu fenilbutazona si cortizonul, dar fara efectele lor adverse.          


                      Pentru mai multe detalii va astept pe site-ul http://www.sanlab.ro/, unde veti gasi si instructiuni de folosire,indicatii si compozitie,veti gasi si alte tratamente naturiste pentru              reumatism,dar si pentru alte afectiuni                                                                                                                              
   

Niciun comentariu: