joi, 14 august 2014

                                                                   
                                                    GENE FALSE DE LA CUPIO
                                                     ( gene cu banda fashion)




            Buna la toti,astazi am ales sa vorbesc despre gene false.Am fost contactata de Cupio.ro  si mi s-a propus daca doresc sa testez genele false. Cand am auzit nici nu am mai stat pe ganduri,deoarece imi doream de ceva timp sa port ca sa ma simt oarecum ca o " vedeta".
             Am ales genele false Fashion cu banda G12 si adeziv negru Darkness,deoarece folosesc tus si mi s-a parut o idee buna. Genele pe care le-am ales le gasiti la 10,00 lei,iar adezivul la 18,00 lei.
           Genele false tip banda sunt usor de aplicat si pot fi refolosite daca sunt curatate cum trebuie.  Sunt usoare nu incarca pleoapele (in sensul ca nu te simti obosita de la ele ).Imi plac foarte mult, iti face privirea mai atragatoare,daca ai ochii mici ca in cazul meu genele tii maresc,depinde si de model.Pot fi folosite la zile speciale.
         Genele false tip banda se gasesc atat sub aspect natural (negre/maro) 
cat si colorate sau cu diverse aplicatii de pene, glitter etc, daca doriti sa le purtati la un look mai extravagant.Sunt confectionate din par natural. Genele se livreaza in cutiuta speciala, ideala pentru pastrarea genelor in conditii de igiena si siguranta. 
        Instructiuni de folosire:
             1. Puneti banda de gene false pe langa linia genelor dumneavoastra. Daca mai este nevoie de ajustari de lungime, taiati cu o forfecuta din coltul exterior al genelor false.
             2. Aplicati un strat subtire de adeziv pe linia genelor false si asteptati 40 de secunde                   3.Aplicati genele false la baza liniei genelor dumneavoastra si presati cateva secunde pana va asigurati ca s-au lipit.

                                                 

            Adezivul Darkness este de calitate superioara si asigura o rezistenta de lunga durata.Adezivul nu lasa reziduri inestetice.Adezivul se foloseste atat la genele cu banda cat si individuale. Nu irita ochii.                                                                                                                               IndepartareAdezivul pentru gene false se indeparteaza cu solutie speciala de          indepartare a genelor false sau cu lapte demachiant.                                                                                  Mod de utilizare pentru genele false cu banda                                                                
                  1. Se aplica lipiciul din recipient sub forma unei linii subtiri de-a lungul benzii genelor false. Dupa ce ati aplicat lipiciul, inchideti imediat recipientul pentru a nu se usca sau varsa adezivul.                                                                                                                                      
                  2. Se asteapta 20-30 de secunde sa se usuce inainte de a aplica genele la ochi.
                  3. Se pozitioneaza banda genei false dinspre coltul interior al pleoapei spre coltul exterior, cat mai aproape de linia genelor naturale.
                 4. Folosind degetul sau instrumentul special din dotarea adezivului, se potriveste banda genei false pentru o fixare ideala.
           Ca si ultim sfat: alegeti intotdeauna genele false din par natural. Cele confectionate din fibre artificiale sau plastic pot sa va raneasca ochii.
          
                   Voi ati purtat gene false si cum vi se par? Acum si cateva poze cu mine.

                              

      




Niciun comentariu: