miercuri, 13 august 2014

                                                          

                                                     MASTI DE PAR DE LA SANLAB

       
              Buna ziua dragilor,sunt persoane care doresc sa afle detalii despre mastile de par de la SanLab.Am sa va fac un scurt rezumat la fiecare.
              Incepem cu masca de par Apidermin,care costa 16.30 lei, contine 200 ml , stimuleaza cresterea parului fragil, agresat chimic si il intareste de la radacina pana la varf, Bio Keratina netezeste structura firului de par,iar Cocktailul de vitamine, enzime si proteine, masca Apidermin, fortifica, revitalizeaza si remineralizeaza. 
                                   

       A doua masca se numeste Apidermaliv,costa 17.00 lei,are 200 ml.Aceasta masca hraneste in profunzime parul uscat si devitalizat.                                                                                                            
             Aceasta masca este bogata in unt de Shea care hraneste si protejeaza atat scalpul cat si firele de par de agresiunile ulterioare,ulei de masline care reda stralucirea si elasticitatea parului,prevenind despicarea varfurilor si laptisor de matca completeaza actiunea untului de shea si uleiului de masline, stimuland cresterea parului.                                                                                                                                                      

        A treia masca Floramin,costa 16,63 lei,are200 ml. Acesta masca  hraneste firul de par pe toata lungimea sa.Ingredientele active alese repara si restructureaza, redandu-i stralucirea, D-Panthenolul intareste firul de par fragil sau uscat din interiorul sau. Bio Keratina este activul ce netezeste firul de par, impiedicand ruperea acestuia.Aceasta masca contine si miere de flori de salcam.                                                                                 

            A patra masca Floral,costa 19.00 lei, are 200 ml.Are  efect de intarire atat asupra firului de par cat si asupra radacinilor. Propolisul, prin proprietatile sale antibacteriene si antifungice protejeaza si trateaza firul de par si scalpul. Uleiul de ricin previne uscarea excesiva a scalpului si amplifica beneficiile propolisului, luptand impreuna pentru sanatatea parului. Bio Keratina netezeste structura firului de par, protejandu-l si impotriva agresiunilor ulterioare.                                                                                                                                            
                   
                      Si ultima este o masca de par regeneranta, costa 24,42 lei,are 250 ml.Bogata in ulei de argan, ulei de nuca, ulei de ricin, glicerina si extract complex de brusture, rozmarin, urzica, mesteacan si coada calului, activeaza circulatia sanguina la nivelul scalpului, intareste radacinile si imbunatateste structura parului. Opreste caderea firelor de par, hraneste, confera elasticitate.                                                                      
        
           
                     

Niciun comentariu: