sâmbătă, 16 august 2014

                                                                
                                                               PARADISUL GENTILOR
                                                             SONDAJ DESPRE GENTI

  

                                  
                      



                    Hello hello,dragii mei dupa cum bine stim gentile sunt un accesoriu important pentru femei,dar de ce nu si pentru barbati? Femeilor le place la nebunie sa cumpere genti cat mai multe,pentru fiecare gen de haina pe care o poarta sau in functie de anotimp sau in functie de locul in care se duce,insa nu toate femeile stiu cum sa-si cumpere geanta potrivita si este in cautare continua.
                    As dori sa va dau cateva sfaturi cum anume sa asortati geanta,nu sunt experta dar va spun parerea mea si din ce m-am documentat:
                       Genti pentru haine albe
      Albul = luminos, pasnic si curat

                   Albul este cea mai pura culoare si se potriveste cu toate celelalte tipuri de culori. In general, tinutele de culoare alba sunt lejere, casual si se poarta in timpul liber sau in vacante, vara. Poti alege, de exemplu, o geanta de culoare galben pai, mov-lila sau roz. Daca insa tinuta ta alba este un costum pe care il porti la birou, asorteaza-i o geanta in nuante de lila, violet, bleumarin sau grena, vor fi o alegere excelenta.
                    Genti pentru haine albastre
     Albastru = secretos, linistit, rece, rational si profund

Albastru este una dintre culorile cele mai usor de asortat. Unei haine albastre i se potriveste perfect o geanta rosie care va da un aspect fermecator tinutei. 
O tinuta mai conservatoare se poate obtine prin asortarea hainelor albastre cu genti gri iar pentru o ocazie mai putin protocolara, o combinatie reusita este si alaturarea hainelor in nuante de albastru mai inchis cu genti de culoare alba, mov inchis, verde smarald inchis sau bej nisipiu.
                   Genti pentru hainele negre
      Negrul = nobil, elegant, misterios, fermecator, sexy

Din comoditate sau lipsa de imaginatie :) cele mai multe femei prefera negrul. Asta pentru ca negrul se potriveste cu absolut orice culoare si este foarte la indemana de asortat cu orice haina si nici nu iti da prea multe batai de cap.
Un exemplu clasic este asortarea negrului cu rosu. La fel de clasica este si combinatia negru-alb, care este de altfel cea mai buna alegere atunci cand alegi negrul si o combinatie care nu se va demoda niciodata. Intr-un cuvant, poti alege orice geanta vrei, daca te imbraci in negru. 
                    Genti pentru haine maron
      Maron = matur, sofisticat, linistit 

Atunci cand te imbraci in haine maron, alegea gentii potrivite este destul de limitata, pentru ca nuantele potrivite cu maron nu sunt chiar atat de multe. 
Albul este o alegere buna pentru fete atunci cand se imbraca in maron deschis, le va inveseli un pic tinuta. Pentru hainele de culoare maron inchis, cel mai bine se potriveste o geanta rosie care face ca tinuta sa se ma invioreze putin sau portocalie. Daca vrei sa dai tinutei un aspect mai matur, poti alege o geanta in nuante de maron apropiate, dar sa fie totusi o diferenta intre culori, sa se poata delimita accesoriile de tinuta. 
                  Genti potrivite pentru hainele mov
       Mov = elegant, matur, nobil

Cea mai potrivita alegere atunci cand porti haine de culoare mov, o reprezinta gentile in culori complementare (verde, portocaliu, bleumarin) sau cele de nuante apropiate dar cu un usor contrast vizibil. 
Trebuie sa fii atenta si atunci cand porti haine de culoare violet inchis, pentru ca acestea nu trebuie asortate cu genti de culori pastelate, deschise sau din aceasi gama ci numai in culori contrastante, complementare. 
                      Genti pentru haine verzi
        Verde = natural, viu, energizant

Verdele este culoarea primaverii, a sperantei si a vietii si se asorteaza cel mai bine cu culoarea soarelui, a cerului si a sangelui :)
Deci pentru hainele verzi poti asorta genti de culoare galbena, albastre sau rosii. Pentru a scoate si mai bine in evidenta o tinuta verde, poti asorta genti de culoare complementara, cum ar fi mov, portocaliu si bleumarin.
                     Genti pentru hainele crem sau bej
          Crem, bej = simplu, retras, linistit

Aceste nuante sunt folosite in principal pentru costume, deci pentru tinute office, care impun o anumita conduita si prezenta. Asadar, trebuie mentinut aspectul conservator al tinutei prin asortarea acesteia cu genti de culori deloc stridente si care se armonizeaza perfect cu hainele crem sau bej printr-un usor contrast. Alege genti in nuante de bleumarin, maron, pamantiu, taupe, cafeniu, negru si pentru cele mai indraznete...rosu.
                     Genti pentru haine rosii
        Rosu = viu, energic, sexy, incitant, pasional

Pentru tinutele rosii cele mai potrivite sunt gentile de culoare neagra, alba, galbena, verde, albastra, bleumarin, portocalie.

            Un alt criteriu de care trebuie sa tii cont atunci cand iti cumperi o geanta, este aspectul tau fizic. Daca esti migniona, nu este indicat sa iti cumperi genti mari, voluminoase sau genti care iti depasesc talia atunci cand le porti pe umar sau pe brat. Te vor face sa pari mult mai mica in inaltime.
            Daca insa esti inalta si slabuta, atunci geanta pe care o alegi ar trebui sa fie cu o curea mai lunga, astfel incat purtata pe umar sa ajunga pana la sold, sau sa alegi modele voluminoase si in culori contrastante. Alegand genti de aceeasi culoare cu tinuta, doar vei adauga cativa centimetri inaltimii tale.
             Nu trebuie sa fie scumpe sau "de firma" ci doar ... potrivite cu garderoba voastra.
Astfel voi veti fi cele mai "la moda" si mai atractive dintre prietenele voastre iar cei care trebuie sa observe ... sigur o vor face si vor fi impresionati ;) 

            
                             ACUM CATEVA INTREBARI
                                   
                  - Credeti ca geanta reprezinta personalitatea unei femei?
                  - Ce anume tineti intr-o geanta?
                  - Folositi tot ce aveti in geanta in aceeasi zi?
                  - Cand ajungeti acasa si trebuie sa descuiati usa va gasiti cheile repede sau trebuie sa rasturnati totul?
                 - Cate genti aveti?
                 - Cu ce anume va asortati geanta?
                 - Ce credeti si barbatii ar putea sa poarte genti? Si de ce credeti ca nu poarta?

                    

Niciun comentariu: