luni, 29 septembrie 2014

 

                                                          MAKE-UP IN STIL INDIAN

                                                                


             Fiind impresionate de frumusetea femeilor din India si mai ales a artistelor din filmele indiene, multe femei din Europa incearca acest stil de machiaj atat de minunat, care le accentueaza trasaturile naturale si delicatetea chipului lor.
            Ca orice machiaj senzational si acesta trebuie inceput cu aplicarea unei baze de machiaj pe ten. In acest fel se fixeaza fondul de ten si pudra, se pregateste pielea pentru aplicarea altor produse cosmetice, iar machiajul va rezista mai mult. Avand in vedere ca femeile indiene au o frumusete orientala se va incerca o nuanta de fond de ten cu o tenta de bronz care va crea senzatia de piele moale, fina si matasoasa.

                                                                                              
  













         In machiajul de tip indian accentul cade pe sprancene si ochi.
         Sprancenele trebuie sa fie inchise si trasate in mod clar, ele reprezinta una din caracteristicile importante ale machiajului. Se foloseste un creion dermatograf de sprancene maro-inchis sau negru. Ele se pot ingrosa si cu putin fard de pleoape pentru a iesi in evidenta insa nu trebuie sa devina chiar punctul de interes al fetei, ochii sunt cei care vor lumina chipul, ei trebuie sa fie mari, migdalati, stralucitori.
         Ochii, pentru a arata uluitor, foloseste pentru conturul ochilor nuante de maro, auriu, bej sau burgund. Tusul pentru ochi este unul dintre produsele de make-up care nu ar trebui sa-ti lipseasca, daca iti doresti un machiaj indian veritabil. Cu ajutorul acestuia, culoarea ochilor va fi accentuata si vei arata grozav. Grosimea liniilor de contur se alege in functie de tipul fetei, de catre fiecare persoana in parte, iar marginile exterioare ale ,,sagetilor” pot ajunge pana in apropierea tamplelor. Intotdeauna pe pleoapa de jos se va aplica un fard mai viu si mai luminos, iar pe cea de sus nuantele trebuie sa fie mai bogate.         Rimelul se foloseste mereu la acest machiaj indian pentru a pune in evidenta si mai mult ochii, iar rujul de buze sau gloss-ul este bine sa fie in culori de rosu, roz si purpuriu la brunete si de roz sau corai la blonde si roscate.
   

     Machiajul obrajilor
Femeile cu tenul inchis nu au nevoie de culoare in obraji, insa cele cu tenul deschis pot incerca nuante de roz sau rosu. Cu cat tenul este mai inchis, cu atat si fardul trebuie sa fie mai inchis, pentru a crea un look armonios.
         Accesoriul final. Look-ul femeii indiene este complet atunci cand aplica blindi-ul, acel accesoriu pus pe frunte, care definitiveaza make-upul indian. In trecut, acest accesoriu era folosit doar de catre femeile maritate, insa acum este utilizat de femeile care vor sa atraga atentia print-un look indian de exceptie.
                                                              

Niciun comentariu: