marți, 11 noiembrie 2014


                                                               CUM SA CURBEZI GENELE CORECT!
                 
                
       
        Ca sa ai o privire seducatoare si patrunzatoare trebuie sa ne punem in evidenta genele. Si cum putem face asta decat cu un mascara bun si un ondulator de gene. 
       Uneori, în lipsa de îngrijire si cunostințe adecvate, ondulatorul iti poate lăsa genele cu un aspect plisat si le poate rupe. Mentionez mai jos sunt câțiva pasi care vă vor ajuta să evitati o astfel de situație si vă învață cum să va curbati genele.
     
 Cum sa-ti curbezi genele cu un ondulator:

• Înainte de ondulatorul de gene asigurați-vă că acestea sunt libere fara rimel.
• Asezați genele superioare între marginile ondulatorului. Strângeți ondulatorul si țineți apăsat pentru câteva secunde. Nu închideți ondulatorul de gene prea aproape de baza pleoapei- puteți ciupi pleoapa.
• Eliberați usor ondulatorul de gene si se repetă din nou, dacă este necesar.
• Dacă doriți, puteți încălzi ondulatorul de gene cu un feon de par ,dar nu prea fierbinte ca sa nu va ardeti,pentru ca genele tale sa ramana mai mult timp curbate.

     

Cum să curbezi genele fără un ondulator:

• Aplicați o pudră de machiaj pe gene si apoi ungeti-le cu 2 straturi de rimel. Aplica mascara in miscare de rulare, astfel încât genele sa fie separate cu usurinta.
• Încălziți degetele prin frecarea lor împreună si împinge genele cu vârfurile degetelor.
 Țineți degetele împotriva genelor timp de aproximativ 15-30 secunde. Repetați procesul până când veți obține suma dorită de curbare.
 *Daca nu ai un ondulator de gene poti folosi foarte usor o lingura. O asezi peste gene si cu ajutorul unui deget le impingi, astfel incat sa le ai curbate.
               


Voi ce metode aveti pentru a va curba genele?

Niciun comentariu: