vineri, 14 noiembrie 2014



                                                 SFATURI PENTRU PARUL USCAT
                                                
                                                   

              Există mulți factori care cauzează probleme ale parului uscat . Acesta poate fi din cauza unui scalp uscat care nu produce suficient sebum si mai presus de toate , principalul motiv este modul in care tratam parul nostru . Principalii vinovați al parului sunt: îndreptarea , ondularea parului , căldura extremă de la soare si obiceiurile noastre de vopsirea a parului cu produse care nu sunt naturale. și cuticulele parului il face aspru si uscat .
Fiecare femeie viseaza sa aiba un păr moale, lucios si plin de volum . Desi factorii interni genetici și de anumite probleme, cum ar fi tratamentul cancerului nu pot fi rezolvate definitiv ,dar la factorii externi se gasesc soluții.
Sfaturi:
              - oul este cel mai bun remediu disponibil pentru păr . Daca ai parul gras , galvenusul de ou vă ajuta să rezolvați problema. Se amestecă gălbenusul de ou crud cu o lingura de suc de lamaie , se aplică acest amestec pe scalp și pe lungimea părului . Lasă -l pentru aproximativ 10-15 minute dupa care va spalati cu sampon . Repetați acest lucru vreo 3-4 zile, pentru cele mai bune rezultate .


- este bun si iaurtul sau laptele bătut inainte de samponare sau s-ar putea folosi ca un balsam . Dacă doriți să utilizați înainte de samponare , aplica -l pe lungimea parului si scalp , lăsați până când se usucă și apoi se spală foarte bine . Dacă doriți să utilizați ca un balsam ,aplica-l pe parul umed dupa samponare , lăsa-l timp de 5 minute și doar se spală cu apă simplă fără a utiliza din nou sampon .Poti repeta asta de fiecare data cand iti speli parul.
 

-avocado menţine umiditatea în tulpina firului de păr şi îl proteinizează, făcându-l mai puternic. Amestecă bine un avocado copt, decojit, cu o linguriţă de ulei din germeni de grâu şi o linguriţă de ulei de jojoba. Aplică amestecul pe părul proaspăt spălat şi masează-l pentru a-l întinde la rădăcini. Acoperă, apoi, scalpul cu o cască de duş sau o pungă de plastic, aşteaptă 15-30 de minute, apoi clăteşte bine.

Nu folositi uscatorul,plac si ondulatorul de par foarte des,ele va poate afecta scalpul si sanatatea parului.

Voi ati folosit pana acum masti pe baza a ceea ce avem acasa,daca da,ce anume ati incercat?



Niciun comentariu: