luni, 28 iulie 2014

                                                                     ÎMPOTRIVA  AVORTULUI

                   Am ales sa vorbim despre aceasta tema, deoarece sunt foarte multe femei care renunţă la copilul lor fie prin avort,fie abandonaţi în maternitate,tomberoane,etc. Aproape 130.000 de românce fac avort anual,iar în lume sunt 42 de mil. de avorturi.Trist nu?
                                    
            Majoritatea oamenilor nu ştiu ce se întâmplă în timpul unui avort. Nici femeile care au avortat nu ştiu că de fapt au omorât un copil. Ele "au auzit" că de fapt până în luna a treia este doar un ghem de celule şi nu un om adevărat. Nimic mai fals! Viaţa începe în momentul concepţiei.                
         Eu am doi copii si am urmărit sarcinile pana la capăt. Am rămas surprinsă sa vad ca acea boaba de fasole respiră .Este un miracol de la Dumnezeu sa avem acea viaţa în noi si sa vezi cum evoluează de la o luna la alta.                                                    
        
   Mamelor! După 8 săptămâni când se efectueză avortul, copilul are deja toate organele formate. Simţurile sunt prezente: ei simt durerea şi avortul devine un măcel. Le bate inima ,dar apoi se opreşte când va fi rupt în bucăţi prin chiuretaj sau prin aspiraţie . Nu vă lăsaţi înşelate! Avortul nu este soluţia! Nu vă lăsaţi copleşite de situaţie indiferent care ar fi aceasta. Dacă Dumnezeu a pus sufletul în copilul din pântecele vostru, El vă poate scoate din valurile mării, oricît de mare ar fi furtuna. Trebuie doar să îi cereţi ajutorul, iar aceasta nu vă costă nimic.                                                                                                                                 

      

         Voi ce părere aveţi despre avort,aţi fi de acord cu el? V-as ruga sa va faceti timp 5 min sa vedeţi si acest videoclip.Merită văzut!                                                  
                                                                                     
                             


Niciun comentariu: